U bevindt zich hier

"Klachtenvrij na de bikefit"

Hey Lukas,

Enkele weken geleden ben ik bij u geweest om mijn fietspositie aan te passen. Bij deze wil ik melden dat het al veel beter is!
Er is duidelijk een comfortabeler gevoel. Wel moet ik me blijven focussen dat ik correct op de fiets zit. (Armen, schouders, nek, rechte rug,..)

Van harte bedankt voor de aanpassingen en het resultaat.

Mvg
R.F uit Bellegem

 

“11 kilo verloren in slechts 3 maanden zonder dat het mij moeite kostte”

Ik ging langs bij Physio Xpo voor een adductoren letsel. Daarnaast was ik ook wel wat te zwaar, en het lukte me maar niet om gewicht te verliezen.

Bij Physio Xpo kreeg ik snel een online oefenprogramma om thuis mee aan de slag te gaan. Ik volgde dit trouw en werd goed aangemoedigd door mijn therapeut. De oefeningen werden regelmatig aangepast.
Tijdens de kiné sessies werd op de flexibiliteit en mobiliteit van de spieren & gewrichten gewerkt en deden we functionele oefeningen.

“Ja, ik ga nog steeds met een bang hartje naar de oncoloog iedere 6 maand…”

Enkele jaren geleden maakte ik kanker door. Daarom vonden ze bij Physio Xpo het belangrijk om mijn probleem breder te kaderen en ook mijn “metabole gezondheid” te verbeteren.

Mijn voedingspatroon bekeken & aangepast en werd ik gestimuleerd om regelmatig door de dag te bewegen. Op 3 maand tijd verloor ik maar liefst 11kg en ik blijf op dit gewicht. Het gekke is dat deze veranderingen niet echt aanvoelen als iets waar ik mijn best voor moet doen
En ook mijn bloedwaarden zijn significant verbeterd, een opluchting…

J.D. uit Heule

 

"Terug aan het lopen en klaar voor een volgende stap"

Dag Lukas

Ik wil u graag bedanken voor de goede behandeling en de mooie oefeningen voor mijn knie.
Na een rustige opbouw heb ik vorige week opnieuw mijn 10 km klachtenvrij kunnen lopen aan een mooi tempo. We doen weer mee met de grote jongens!!!

Ook mijn eetgewoontes blijf ik onder controle houden en dat voelt zeer aangenaam. Maar ik vroeg mij af of je mij wat info kan bezorgen over het intermittent fasting om zo eventueel nog wat extra kilo's te verliezen.

Bedankt,
W. uit Marke